Paula heinonen perhe

Paula ja Mikko – Radio-ohjelma – Terveyden tukipilarit

Paula ja Mikko | Terveyden Tukipilarit | Radio-ohjelma

Olen Paula Heinonen, funktionaalisen lääketieteen asiantuntija ja kolmen nuoren miehen äiti. Koulutustaustaltani olen soveltavan mikrobiologian, …

Minä | Paulaheinonen.fi

Paula Heinonen. Hei, olen Paula Heinonen. Olen funktionaalisen lääketieteen … Suurin osa meistä vastaa terveys ja perhe. Entä mitä on terveys?

Minä | Paulaheinonen.fi

Paulaheinonen.fi | Kokonaisvaltaista hyvinvointia

30.5.2017 — Kuitenkin tässäkin pääosassa on suolisto, Paula Heinosen intohimo. – Ihmisen tärkein elin on suolisto. Jos siellä viiraa, viiraa ympäri kehoa.

Terveys on energistä hyvinvointia, työn tekemisen iloa ja aktiivisen vapaa-ajan viettämistä läheisten kanssa. Terveys on hyvää oloa.

Suolistoguru sanoo suoraan: Heittäkää margariini pois!

Suolistoguru sanoo suoraan: Heittäkää margariini pois! | Paikalliset | Tamperelainen

5.1.2021 — Perheeseen kuuluvat aviomies, kolme poikaa ja yksi lapsenlapsi. Paula harrastaa metsässä kävelyä, avantouintia ja joogaa. Paulan tärkeät. Uskon …

HYVINVOINTI Terveysasiantuntija antoi tietoa ja arjen ohjeita terveellisempään elämään

Paula Heinonen: ”Tiedän kokemuksesta, että ruoka parantaa”

Paula Heinonen: ”Syö ja pysy terveenä” | Voi hyvin

27.10.2021 — Paula Heinonen tunnetaan suosittuna luennoitsijana, joka on puhunut paljon muun muassa suoliston merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille.

Sairastuminen työperäiseen astmaan mursi Paula Heinosen terveyden. Urheilullisesta nuoresta tutkijasta oli tullut kehäraakki.

Emätin laulaa ja rallattelee, kun se saa seksiä – YLE

“Emätin laulaa ja rallattelee, kun se saa seksiä” – luennoitsija Paula Heinonen muistuttaa seksin hyvistä terveysvaikutuksista

27.8.2012 — Terveyden Tukipilarit on Paula Heinosen ja Juha Vuorisen luotsaama terveysohjelma, joka kuullaan Iskelmässä sunnuntaisin ja torstaisin.

Paula Heinonen tunnetaan suosittuna luennoitsijana, joka on puhunut paljon muun muassa suoliston merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. Nyt Heinonen haluaa antaa ohjeita hyvinvointiin erityisesti vaihdevuosia eläville naisille.

Paula Heinonen järkyttyi – ‘Tämä ruoka-aine voi vaarantaa …

Paula Heinonen järkyttyi – ‘Tämä ruoka-aine voi vaarantaa terveytesi’ – Uutiset – Iskelmä

14.9.2017 — Kun Paula Heinonen sairastui työperäiseen astmaan 26 vuotta sitten, sai se hänet kiinnittämään huomiota terveysasioihin entistä tarkemmin.

Terveyden tukipilareissa keskusteltiin sunnuntaina ihmiselle haitallisista ruoka-aineista. Asiantuntija Paula Heinonen kertoi olevansa järkyttynyt saamastaan kuuntelijakysymyksestä.

Oma sairastuminen ajoi hyvinvointialalle – Turun Sanomat

16.3.2020 — … ulkoillaan, saunotaan ja vietetään aikaa perheen kanssa sekä pidetään huolta toisistamme. … Paula Heinonen, profile picture.

Paula Heinonen – Hei kaikki Ihanat, Koronavirus aiheuttaa…

Keywords: paula heinonen perhe, paula heinonen mies