Maire suvanto lapset

Maire Suvanto – Wikipedia

Maire Annikki Suvanto (oik. Suvanto-Aarnio; 1. elokuuta 1930 Helsinki – 22. syyskuuta 2015 Helsinki) oli suomalainen näyttelijä ja logonomi.

Suomisen perhe -elokuvien lapsitähti Maire Suvanto on kuollut

HS: Suomisen perhe -elokuvien lapsitähti Maire Suvanto on kuollut – MTVuutiset.fi

20.10.2015 — Nimellä Jantte Suvanto hän näytteli elokuvissa Onnellinen ministeri, Miehen vankina, Kaksi kivaa kaveria, Anna Liisa ja Nuoruus sumussa.

Suomisen perhe -elokuvissa näytellyt Maire Suvanto on kuollut, uutisoi Helsingin Sanomat.

Maire Suvanto-Aarnio – Muistot | HS.fi

13.11.2015 — Maire Suvanto-Aarnio syntyi viisilapsisen perheen iltatähdeksi pula-aikana Helsingissä 1. elokuuta 1930. Hän kuoli 22. syyskuuta 2015.

Maire Suvanto-Aarnio syntyi viisilapsisen perheen iltatähdeksi pula-aikana Helsingissä 1. elokuuta 1930. Hän kuoli 22. syyskuuta 2015. Suvanto-Aarnio loi uskomattoman uransa jo lapsena. Hän esiintyi ensimmäisen kerran yhdeksänvuotiaana Elannon näyttämöllä, mistä hänet keksittiin Suomisen perheen filmeihin Pipsaksi.

Suomisen perheen Pipsana tunnettu Maire Suvanto on kuollut

20.10.2015 — Lasse Pöysti ja Maire Suvanto oli tuttu kaksikko Suomisen perhe -elokuvissa.

HS: Suomisen perheen Pipsaa näytellyt Maire Suvanto on …

20.10.2015 — Myöhemmin puhetaitoa ja lausuntaa sekä myyntitaitoa opettanut Suvanto muistetaan parhaiten elokuvarooleistaan Suomisen perhe -elokuvissa.

Maire Suvanto – Wikiwand

Maire Annikki Suvanto oli suomalainen näyttelijä ja logonomi. Hänet muistetaan parhaiten lapsiroolistaan Suomisen perhe -elokuvien ja -kuunnelmien Pipsana.

Maire Annikki Suvanto oli suomalainen näyttelijä ja logonomi. Hänet muistetaan parhaiten lapsiroolistaan Suomisen perhe -elokuvien ja -kuunnelmien Pipsana. Elokuvauransa jälkeen Suvanto muutti Helsingistä Mikkeliin, jossa hän opetti lausuntaa, puhetaitoa ja näyttämötaitoa Mikkelin kansankorkeakoulussa. Sen jälkeen hän palasi Helsinkiin ja työskenteli yli 20 vuoden ajan myyntitaidon opettajana Stockmannilla.

Jälkeläiset juhlistavat 100-vuotista jääkärihistoriaa – Extra

15.11.2014 — Maire Suvannon isä ja Anja Reunasen isoisä Eino Koskimies päätti lähteä … YstävänpäiväYhteinen lapsuus hitsasi Kaskenkadun kakarat yhteen …

lapsuus Sortavalassa selittää Lasse Pöystin pitkää ja …

5.4.2019 — “Aina nuori, komea ja lahjakas” – lapsuus Sortavalassa selittää Lasse Pöystin pitkää ja … Lasse Pöysti, Liisa Nevalainen ja Maire Suvanto.

Maire Suvanto (Suomisen perheen Pipsa), näyttelijä, logonomi

Maire Suvanto (Suomisen perheen Pipsa), näyttelijä, logonomi – Huuto.net

16.12.2022 — Alla: “Maire Suvanto elokuvasta ‘Suomisen Ollin tempaus'”. Takana: Sarja: Filmitähti II. Kortin myyntituotosta 10 % sotainvaliideille. Hyvin …

Maire Suvanto (Suomisen perheen Pipsa), näyttelijä, logonomi ostettavissa hintaan 5 € paikkakunnalla HELSINKI. Osta heti tästä!

Keywords: maire suvanto lapset