Lasse lempainen perhe

TS2Sunnuntai – Lasse Lempainen

MergedFile

Lempainen toteaa, että samalla lapsilta putoaa helposti pois kymmenen tuntia liikuntaa viikossa. Samaan aikaan monissa perheissä illat täyttyvät …

Veitsen – Lasse Lempainen

suunnistaja8_2018.indd

vaikka perheessä ei ollut entuudestaan yh- tään suunnistustaustaa. – Isä oli ehkä harrastanut jotain met- sässä eksymistä ja ajatellut, että suunnis-.

Lasse Lempainen päätti 10-vuotiaana ryhtyä kirurgiksi

30.5.2021 — Lasse Lempainen päätti jo nuorena poikana valita urheilu-uran sijaan uran urheilukirurgina. Kuva: Tatu Lertola …

Urheiluortopedi Lasse Lempainen halusi ammattiinsa jo …

Urheiluortopedi Lasse Lempainen halusi ammattiinsa jo lapsena – Urheilu – Aamulehti

14.1.2018 — Lasse Lempaisen leikkauspöydällä käy maailmantähtiä – “Tässä olisi syytä onnistua”, miettii urheiluortopedi.

Kun leikkauspöydällä on kymmenien miljoonien arvoinen takareisi, jonka kuntoutusta seuraa koko maailman urheilumedia, ei ole varaa tyriä.

Lasse Lempaisen veitsen alla oli sadan miljoonan euron mies …

Lasse Lempaisen veitsen alla oli sadan miljoonan euron mies – Saako maailman paras urheilukirurgi Sakari Orava seuraajan Suomesta? – Urheilu | HS.fi

18.8.2018 — Lasse Lempaisen veitsen alla oli sadan miljoonan euron mies – Saako maailman paras urheilukirurgi Sakari Orava seuraajan Suomesta?

Lempaisen ja huippukirurgi Sakari Oravan yhteistyö alkoi parisenkymmentä vuotta sitten, kun SM-tasolla suunnistanut Lempainen meni akillesjännevamman vuoksi Oravan vastaanotolle.

Lasse Lempainen leikkaa supertähtiä – Timothy Weah kävi …

Iltalehti

3.3.2020 — Lasse Lempainen leikkasi viime viikolla Timothy Weahin takareiden. Tekijän kuva. Harri Hepojärvi. harri.hepojarvi@iltalehti.fi. tiistai 3.3.2020 …

Huippuortopedi Lasse Lempainen aloittaa leikkaukset ja …

Huippuortopedi Lasse Lempainen aloittaa leikkaukset ja vastaanoton Helsingissä Lääkärikeskus Aavassa | Lääkärikeskus Aava Oy

28.11.2022 — Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti kuuluu samaan Ahon perheen omistamaan konserniin kuin Aava. Pikkujätti toimii 8 paikkakunnalla.

Maailman kärkiortopedeihin kuuluva Lasse Lempainen hoitaa paitsi jalkapallotähtiä ja huippu-urheilijoita, myös tavallisten kuntoilijoiden alaraajavammoja. Rasitusvammojen syynä on usein liian yksipuolinen ja kova harjoittelu.

Futistähtien luottokirurgi Lasse Lempainen kulkee Sakari …

Futistähtien luottokirurgi Lasse Lempainen kulkee Sakari Oravan jalanjälkiä – ”Tämä työ on intohimo” | Talouselämä

14.8.2021 — Lasse Lempainen leikkaa huippujalkapalloilijoita. … voi tuoda jopa lisää rahaa ja paremman uran: Nämä asiat perhevapaasta pitäisi ymmärtää.

Lasse Lempainen leikkaa huippujalkapalloilijoita. Nyt hän kertoo, miten suhtautuu paineiseen työhön.

Jalkapallotähtien luotto-ortopedi Lasse Lempainen haluaa …

Jalkapallotähtien luotto-ortopedi Lasse Lempainen haluaa Suomen lapset liikkeelle | Yle Uutiset

28.2.2022 — Alakoulun tärkempiä oppiaineita on liikunta, sanoo Lasse Lempainen. Turkulainen urheiluortopedi näkee vastaanotollaan, kuinka arkiliikunta …

– Alakoulun tärkempiä oppiaineita on liikunta, sanoo Lasse Lempainen. Turkulainen urheiluortopedi näkee vastaanotollaan, kuinka arkiliikunta vähenee ja lasten liikuntaelinvammat lisääntyvät.

Keywords: lasse lempainen perhe