Lapset leikkivälineet

Leikkivälineet – Lappset

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia leikkivälineitä, jotka tarjoavat lapsille iloa ja liikunnan riemua.

Leikkivälineet – Tuotehaku – Lappset

Osa tuotteistamme on saatavilla suoraan varastosta, …

Leikkivälineet ulos lapsille alehintaan – Taloon.com

Leikkivälineet ulos lapsille alehintaan | Taloon.com

Pihan leikkivälineiden avulla kannustat lastasi liikkumaan ja oppimaan uutta. Valikoimastamme löytyy pienillekin lapsille sopivat hiekkalaatikot ja leikkihiekat …

Leikkivälineet aina edullisesti. Suurenmoinen valikoima rakentamiseen, remontointiin ja pihalle. Rehtiä rautakauppaa palveluasenteella. Tilaa heti!

Leikkiturva Oy – Leikkivälineet | Pihakalusteet | Urheiluvälineet

LEIKKITURVA TURVAA LASTEN LEIKIT · LEIKKIVÄLINEET · EKOLOGISET TUOTTEET · PIHAKALUSTEET · LEIKKIPAIKAN TURVATARKASTUKSET JA HIC-TESTAUS · URHEILUVÄLINEET · PARIS …

Leikkiturva Oy on leikkipaikkojen, lähiliikuntapaikkojen ja skeittipaikkojen turvallisuusasioihin erikoistunut yritys.

Leikkivälineet | Hiekkalaatikot | Keinut | Liukumäet

Leikkivälineet | Hiekkalaatikot | Keinut | Liukumäet – Leikkiturva Oy

Kestävät rakenteet, lapsille suunnitellut värit ja muodot sekä turvallisuuden kattavasti huomioivat kokonaisuudet turvamattoineen ja -alustoineen takaavat …

Leikkivälineet on suunniteltu eri-ikäisille leikkijöille, mikä mahdollistaa kehittävän, viihtyisän ja turvallisen leikkiympäristön.

Leikkivälineet | Laaja valikoima KOMPANin ulkoleikkivälineitä

Niiden vaihteleva, kohderyhmän ikään suunniteltu muotoilu, ideat ja konseptit heijastavat leikkiympäristöjä, joita tarvitaan lasten viihdyttämiseen aina …

KOMPANin valikoimasta löydät teemaleikkivälineet, monitoimivälineet, luonnonmukaiset leikkivälineet ja paljon muuta.

Pihan leikkivälineet | Karkkainen.com verkkokauppa

Pihan parhaat leikkivälineet ilahduttavat Lapset rakastavat pihaleikkejä. … Myös erilaiset pihan kiipeilytelineet ovat lasten suosiossa.

Pihan parhaat leikkivälineet ilahduttavat

Lapset rakastavat pihaleikkejä. Talvella leikit liittyvät usein lumileikkeihin ja mäenlaskuun, mutta kesäisin, kun lumileikkejä ei ole, on leikkipaikat suunniteltava itse. Hyvät pihaleikkivälineet antavat leikeille paremmat puitteet, sekä niiden avulla leikkimisen voi helposti rajata turvallisimmalle alueelle pihalla.

Leikit alkavat keväällä hiekkalaatikolta
Keväällä odotettu hetki on se, kun lumen alta alkaa paljastumaan hiekkalaatikko. Hiekkalaatikko on monen lapsen ensimmäinen pihaleikkipaikka. Siinä pienemmätkin lapset voivat turvallisesti aloittaa pihaleikit ja luonnon tutkimisen. Hiekkalaatikolle kannattaa hankkia laadukkaat pihalelut, joten niistä tulee olemaan iloa useaksi vuodeksi.

Pihakeinun suosio ei laannu
Lapset ovat kautta aikojen rakastaneet pihalla keinumista. Lasten pihakeinu on halpa ja kestävä suosikki pihoilla. Perheen pienimmille on saatavana vauvakeinuja. Ne voidaan lisätä pihakeinuun taikka niitä voidaan käyttää myös sisätiloissa, mikäli tilaa on tarpeeksi ja ripustuskoukut saa kiinnitettyä tukevasti.

Pihakeinun yhteyteen voidaan liittää myös leikkikeskus. Leikkikeskus pihakeinun yhteydessä antaa leikkijälle vaihtelua. Myös erilaiset pihan kiipeilytelineet ovat lasten suosiossa. Kiipeilyteline kehittää lapsen motorista kehitystä ja tasapainoa. Leikkikeskukseen voidaan helposti lisätä myös kiipeilyseinä.

Trampoliini ei ole pelkästään lasten ilo
Trampoliini on tullut jäädäkseen suomalaisten pihoille. Nykyään iso trampoliini löytyy lähes jokaisen lapsiperheen pihalta.

Trampoliini on erinomainen harjoittelutyökalu myös aikuiselle. Trampoliinissa hyppiminen kohottaa kuntoa, sillä hyppiminen on fyysisesti raskasta. Kunto kohoaa kuin huomaamatta, sillä pomppiminen on myös hauskaa! Pienet fitness-trampoliinit sopivat sisälle, mutta pihatrampoliinille täytyy valita hyvä ja turvallinen paikka pihalta. Trampoliinin suojat, turvaverkot ja alaverkko kannattaa turvallisuuden vuoksi pitää kunnossa. Jos jokin trampoliinin osa rikkoontuu, siihen löytyy yleensä sopiva varaosa helposti, sillä osia myydään myös erikseen. Trampoliinin käytössä tulee noudattaa sen turvallisuusmääräyksiä, jolloin onnettomuuksien mahdollisuus on pieni.

Uima-altaat kasvattavat suosiotaan
Uima-altaat ovat kasvattaneet suosiotaan suomalaisten pihoilla. Kevytrakenteiset, kasattavat altaat ovat edullisempia ja nopeammin valmiina, mitä kiinteät uima-altaat. Uima-altaista löytyy jo todella suuria, suorakaiteen muotoisia sekä pienempiä, pyöreitä altaita.

Uima-altaat tarvitsevat kaverikseen vedenpuhdistuslaitteiston, joka kuuluukin isompien altaiden varusteistoon. Pienempiin altaisiin tai rikkoutuneen tilalle on saatavana veden suodattimia. Uima-altaan puhtaudesta huolehtiminen vaatii levänestoainetta ja klooria. Veden otsonigeneraattorilla voi pienentää veden puhdistuskemikaalien määrää. Myös allaspeitteet auttavat hyvin ulkoisen roskan kantautumisessa altaaseen.

Uima-altaaseen menemiseen ja sieltä poistumiseen on hyvä olla allastikkaat.

Mitä monipuolisemmin varustelemme pihan lapsia varten, sen paremmin he siellä leikkivät ja viihtyvät. Lapsi tarvitsee liikuntaa, joten pihaleikeissä lapsi liikkuu kuin huomaamattaan. Liikkuva lapsi voi hyvin.

Näitä innostavia pihan leikkivälineitä löydät Kärkkäisen verkkokaupasta. Kesä on kiva aloittaa uusilla pihaleikeillä!

Lasten keinut ja liukumäet | Leikkivälineet pihallesi – K-Rauta

Keinu, kiipeilyteline ja liukumäki tuovat iloa pihaleikkeihin. K-Raudan lasten keinut ja liukumäet löydät netistä ja myymälöistä. Tutustu ja tilaa!

Laadukkaat leikkivälineet piha-alueille – Malkit Oy

Leikkivälineet piha-alueille. Kotimaiset perheyritykset Malkit Oy ja Lappset Group Oy ovat rakentaneet viihtyisiä piha-alueita avaimet käteen -periaatteella …

Leikkivälineet piha-alueille. Kotimaiset perheyritykset Malkit Oy ja Lappset Group Oy ovat rakentaneet viihtyisiä piha-alueita avaimet käteen -periaatteella jo useita vuosia. Tutustu tarjontaamme!

Keywords: lapset leikkivälineet