Jämsän kirjasto facebook

Jämsän kaupunginkirjasto – Facebook

Jämsän kaupunginkirjasto, Jämsä. 1 253 tykkäystä · 148 puhuu tästä · 78 oli …

Jämsän kaupunginkirjasto – Facebook

Hyvää alkanutta viikkoa! Kirjastossa jatkuvat rajoitetut palvelut. Pääkirjastolla on mahdollista varausten nouto ja lainojen palautus, kerrokset ovat…

Jämsän pääkirjasto – Kirjastohakemisto – Kirjastot.fi

Jämsän pääkirjasto – Kirjastohakemisto

Kirjasto silloin kun haluat. … Kuoreveden omatoimikirjasto. Esittely Ota yhteyttä Palvelut … Facebook Jämsän kirjasto Instagram Jämsän kirjasto …

Kirjasto keskellä kaupunkia

Kuoreveden omatoimikirjasto – Kirjastohakemisto – Kirjastot.fi

Kuoreveden omatoimikirjasto – Kirjastohakemisto

Facebook Jämsän kirjasto Instagram Jämsän kirjasto. Pääkirjasto sijaitsee Forumissa, jossa palvelevat myös matkailuinfo, kaupungin neuvonta ja nuorisotila.

Kirjasto silloin kun haluat

Jämsän pääkirjasto – Kirjastohakemisto

Welcome! – Kirjastohakemisto

Pääkirjaston lisäksi palvelevat kirjastoauto sekä omatoimikirjastot. Lapset ja nuoret. Järjestämme ryhmille kirjastoon tutustumisia ja tiedonhaun opastusta.

Kirjasto – Jämsän kaupunki

Kirjasto – Jämsän kaupunki

Jämsän pääkirjasto on Forumissa osoitteessa Keskuskatu 2-4. KirjastoKulttuuriTapahtumapaikatLuennot ja koulutukset. Näytä karttanäkymä. Jaa kavereillesi.

Tervetuloa Jämsän kirjastoon! Pääkirjasto palvelee Forumissa keskellä kaupunkia yhdessä kaupungin neuvonnan ja matkailuinfon kanssa.

Jämsän pääkirjasto – Jämsän tapahtumakalenteri

Jämsän kaupungin kirjastopalveluja ja elämänlaatupalveluja johtamaan on valittu FK Risto Heikkinen Jyväskylästä. Sivistyslautakunta päätti valinnasta .

{{ ui.description }}

Merja Mäkinen (@merja_makinen) / Twitter

19.5.2022 — Kirjaston kirjoja hyllyssä. Avaa kuvien katselu. Jämsässä pääkirjasto on muuttamassa sille Forumin liikekiinteistöön remontoituihin tiloihin.

Jämsän uuden pääkirjaston avauspäivä on yhä auki – Yle.fi

Jämsän uuden pääkirjaston avauspäivä on yhä auki – kaupunki lahjoittaa vanhoja kirjastokalusteita tarvitseville

Väliaikaisissa tiloissa Jämsänkosken entisellä kaupungintalolla toimineen Jämsän pääkirjaston piti olla kirjaston muuton vuoksi suljettuna neljä viikkoa, mutta sulku venyy kirjastopalvelupäällikön mukaan alunperin suunnitellusta aikataulusta.

Keywords: jämsän kirjasto facebook