Henrik dettmann lapset

Koripallomaajoukkueen valmentaja Henrik Dettmann: ”Isäni …

Susijengin valmentaja Henrik Dettman: ”Kaksossiskoni osaa antaa parhaat vinkit lasten kasvatukseen” | Kodin Kuvalehti

21.1.2022 — Henrik oli silloin viisikymppinen ja viettämässä iltaa kavereiden kanssa. Lisäksi hän oli pienen lapsen isä ja äskettäin avioitunut, ensimmäistä …

Henrik ja Carin Dettmann ovat olleet toistensa elämässä aina, sillä he ovat kaksoset. Välillä se on ärsyttänyt, paljonkin, mutta tiivis suhde on tuonut myös turvaa. Valmentajan voitontahto on peräisin sisarusten isältä, joka kannusti periksiantamattomuuteen. Henrik ja Carin Dettmann ovat kaksoset…

Henrik Dettmann tuli isäksi viisikymppisenä – Anna

Henrik Dettmann (s. 5. huhtikuuta 1958 Helsinki) on suomalainen koripallovalmentaja. Hän valmensi vuosina 1992–1997 ja 2004–2021 Suomen maajoukkuetta.

Henrik Dettmann – Wikipedia

Henrik Dettmann – Wikipedia

22.9.2015 — Vaimo Dettmannin salaisuudesta kirjassa: “Hän on niin itsepäinen”. Henrik Dettmann on kiistattomasti Suomen koripallovalmentajien ykkösnimi.

Vaimo Dettmannin salaisuudesta kirjassa: “Hän on niin … – YLE

Vaimo Dettmannin salaisuudesta kirjassa: “Hän on niin itsepäinen” | Yle Urheilu

5.9.2022 — ”Veisitkö lapsesi hammaslääkärille, jolla on timpurin koulutus.” Valmennuslaadun nostaminen helpottaa päätöstä jäädä koripallon harrastajaksi.

Henrik Dettmann on kiistattomasti Suomen koripallovalmentajien ykkösnimi. Hän on toiminut koripallovalmentajana nelisenkymmentä vuotta, ja tämä tie ei aina ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Tie nuoresta kuumapäästä filosofivalmentajaksi on pitkä.

Henrik Dettmann tiivistää suomalaisen juniorivalmennuksen …

”Veisitkö lapsesi hammaslääkärille, jolla on timpurin koulutus” – Henrik Dettmann tiivistää suomalaisen juniorivalmennuksen suuren ongelman – Urheilu | HS.fi

9.3.2018 — Koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann pitää … Henrik tiesi kokemuksesta, mitä elinympäristö merkitsee lapsen kehitykselle.

Dettmannilla on harvinainen elinikäinen sopimus Koripalloliiton kanssa, ja ainakin toistaiseksi hän aikoo jatkaa töitä eläkeiästä huolimatta.

Stadilainen on nyt granilainen – KaunisGrani

21.6.2022 — Henrik Dettmann, 64, jatkaa Suomen koripalloliiton valmennuspäällikkönä. Lauri Markkanen on palaamassa A-maajoukkueeseen.

Näistä syistä Henrik Dettmann päätti, että nyt on hänen …

Näistä syistä Henrik Dettmann päätti, että nyt on hänen aikansa mennä – Lassi Tuovi aloittaa Susijengin peräsimessä intoa täynnä – Urheilu – Aamulehti

30.8.2017 — Henrik Dettmann on valmentanut Suomen koripallomaajoukkueen ilmiöksi. … ex-maajoukkuekoripalloilija Mirka (o.s. Jarchovskán), kaksi lasta.

Henrik Dettmann, 64, jatkaa Suomen koripalloliiton valmennuspäällikkönä. Lauri Markkanen on palaamassa A-maajoukkueeseen.

Koripallovalmentaja Henrik Dettmann: ”Menestys on kuin …

Koripallovalmentaja Henrik Dettmann: ”Menestys on kuin parfyymi tuulessa, se haihtuu nopeasti” – Seura.fi

19.12.2022 — Henrik Dettmannin (Uudenmaan vaalipiiri) ohella suomalaisen koripalloperheen … harrastavien ukrainalaisten lasten integroitumista Suomeen.

Henrik Dettmann on valmentanut Suomen koripallomaajoukkueen ilmiöksi. Kotiyleisön edessä pelattavat EM-kisat kruunaavat Susijengin menestystarinan.

Henrik Dettmann ehdolle eduskuntavaaleihin – Basket.fi

Henrik Dettmann ehdolle eduskuntavaaleihin

Keywords: henrik dettmann lapset